0726 752403 / 0726 733318 office@ceneco.ro

CENECO ofera Aplicatia Profesionala Software CAD/CAM pentru proiectarea si executia scarilor interioare din lemn. New Dimension de la Compass Software este solutia software care se adreseaza atat societatilor care produc scari din lemn prin metoda traditionala cat si celor ce produc scarile folosind tehnologia CNC (module CAM).

Productie de scari prin metoda traditionala in pofida procesarii electronice?

Productia scarilor la comanda a fost dintotdeauna asociata cu notiuni precum originalitate, calitate si aptitudini profesionale. Metodele de productie care s-au dezvoltat de-a lungul anilor si-au dovedit eficienta pana in zilele noastre. Scarile construite prin metoda traditionala, manuala, arata caracterul constructorului. Staircase Compass Software ND va ajuta sa pastrati aceasta traditie si sa economisiti efort, timp si implicit bani in acelasi timp. Software-ul permite planificarea constructiei in baza multor detalii. Acestea sunt, bineinteles, prezente pe toate schitele si pe modelele la scara normala 1:1. Structura logica a programului va permite familiarizarea rapida cu toate caracteristicile lui. Toti parametrii unei constructii pot fi salvati ca exemplu pentru constructii viitoare.

 

 

 

 

 

 

Tehnologia CNC inseamna eficienta ?

Puterea unui CNC consta in adaptibilitatea lui. Poate fi folosit atat pentru productie individuala cat si pentru productie industriala. Chiar si cele mai complicate operatiuni pot fi executate cu o calitate constanta cu ajutorul diferitor unelte si module optionale (suplimentare). Cu modulele CAM ale Staircase Compass Software ND puteti exploata la maxim potentialul utilajului CNC. Puteti genera in mod automat programe CNC pentru toate componentele scarii. CNC-urile compatibile cuprind de la 2 axe pana la utilaje cu 5 axe. In functie de modul CAD, toate detaliile constructiei sunt transmise in productie. Acestea includ gaurile, offseturile, taieturile, inclinarile, detaliile de conectare, feroneria folosita, cepuri, caneluri si multe altele. Aceste detalii reduc munca manuala si sporesc in acelasi timp calitatea si precizia lucrarii. Aceste lucruri sporesc eficienta utilajului CNC si il transforma intr-o investitie profitabila.

Aveti o productie industriala bine organizata?
Detineti un departament de productie cu multi ani de experienta?
Productia CNC ruleaza la putere maxima?

Daca totusi aveti sentimentul ca productia nu se desfasoara la maximul absolut, puteti sa optimizati procesul de productie luand cateva masuri suplimentare: Integrati toate statiile de lucru intr-o retea Un server administreaza baza de date la care au acces toti angajatii. Toate informatiile sunt disponibile pentru oricine la orice ora, incepand de la prima taietura pentru un client pana la o constructie completa si toate informatiile produsului cum ar fi schitele, lista de componente si programele CNC.

Documentatie

 

Oferta

Pentru o oferta personalizata ne puteti contacta