0726 752403 / 0726 733318 office@ceneco.ro

Proiectarea & Executia USILOR SI FERESTRELOR DIN LEMN MASIV sau Stratificat

PowerWin este solutia software CAD/CAM usor de folosit si intuitiva pentru proiectarea si executia parametrizata a usilor, usi celulare, obloane, usi si ferestre standard si forme special din lemn masiv sau stratificat.

PowerWIN este usor de folosit deoarece utilizatorul este ghidat prin toate etapele proiectarii, de la selectarea formei golului de usa sau fereastra pana la cele mai mici amanunte ca de exemplu pentru o arcada se alege usor numarul de segmente componente.

PowerWIN este ideal pentru:

  • Ferestre
  • Usi
  • Ferestre circulare
  • Ferestre rabatabile
  • Usi celulare
  • Obloane interne si externe
  • Jaluzele
  • Ferestre in mai multe canate

CARACTERISTICI GENERALE

Multumita graficii 3D interactive, cu PowerWIN este posibila configurarea tuturor parametrilor cu un simplu click: gol, deschidere, parti suprapuse, sectiuni, bare, sine, plinte, opritoare pentru fereastra/usa, geamuri, panouri, panouri gravate, profil contraprofil, jonctiuni, cepuri, piese brute, feronerie etc.
Dupa selectarea formei golului si a configuratiei care vor fi folosite în stadiul de proiectare, trebuie doar sa introduci dimensiunile golului pentru a defini complet fereastra, oblonul sau usa. Toate proiectele sunt parametrizate, deci, daca se introduc dimensiuni noi, PowerWIN calculeaza automat pozitia fiecarui element (inclusiv feroneria).
Cu PowerWIN poti captura si salva imaginile usii/ferestrei în formatele BMP, JPG sau TIFF. Aceasta permite trimiterea de mail-uri pentru vizionarea proiectului si incarcarea de imagini pe un website pentru a-i arata clientului produsele. PowerWIN permite exportul in format .DXF a oricarui element al ferestrei/usii. E cea mai usoara modalitate de a-i da celui care taie sticla geometria acesteia (în loc de sablon).

Ferestre si Usi

Cu PowerWIN e usor si proiectezi punct cu punct ferestre si usi cu forme rectangulare, trapezoidale sau triunghiulare: bolte gotice, bolte rotunde, ferestre circulare, ferestre rabatabile etc. Este posibil? desenarea geometriei golului folosind modulul CAD al PowerWIN sau prin importarea acesteia dintr-un fisier DXF.
PowerWIN proiecteaza proiecte standard si forme speciale.
Utilizatorul poate introduce urmatorii parametri: – dimensiunile si supradimeniunea fiecarui element – tipul de conexiune – tipul de deschidere (element principal, fixata, alunecare, înclinare) – partea pe care se deschide PowerWIN administreaza proiecte pentru usi si ferestre complexe, iar cu ajutorul modulul T-Node satisface nevoile clientului de a avea profiluri diferite pe aceeasi piesa.
Cu PowerWIN este posibila administrarea proiectelor cu diferite profiluri pe care se poate lucra cu alte grupuri de freze.
PowerWIN administreaza proiecte pentru ferestrele si usile din lemn acoperite cu aluminiu. Arcadele / Boltele sunt despartite în mod automat de PowerWIN. Utilizatorul poate introduce numarul de elemente si programul calculeaza automat lungimea elementelor. De exemplu, daca utilizatorul introduce sectiunea, programul calculeaza numarul minim de elemente constitutive.

LISTAREA

Cu PowerWIN poti lista la imprimanta imaginea completa a proiectului cu liste pentru taiere, de control si de asamblare, lista de taiere a fiecarei piese a ferestrei/usii (inclusiv elementele arcadei) si liste pentru panouri si geamuri cu dimensiuni si geometrie.

WINCAM

WinCAM este o optiune speciala a programului PowerWIN care permite manipularea producerii usilor si ferestrelor, incluzand feroneria si diblurile/cepurile. Pentru a optimiza productia, WinCAM administreaza aranjarea pieselor pe masa utilajului CNC, cantitatea, originile, pozitia, grosimea, frezele, supradimensiunile.
PowerWIN, impreuna cu aplicatia EasyWOOD (DDX), genereaza in mod automat programele pieselor componente pentru ferestre si usi si prezinta o simulare 3D a procesului de frezare. Cu un model 3D al centrului de frezare, a frezelor si a pieselor. Pe langa simulare 3D, EasyWOOD are un modul special pentru controlarea unei posibile si nedorite coliziuni a CNC-ului cu piesele si masa utilajului.

Documentatie

Oferta

Pentru o oferta personalizata ne puteti contacta