0726 752403 / 0726 733318 office@ceneco.ro

CENECO este compania infiintata in februarie 2005 care activeaza cu succes in domeniul asigurarii de service, programare si consultanta pentru centrele de prelucrare cu comanda numerica CNC (pentru lemn, metal, aluminiu, PVC).

Misiunea noastra principala orientata spre client este dezvoltarea unui parteneriat, cu si pentru clientii nostri, care sa ne permita gasirea de solutii optime la cerintele lor specifice, incluzand servicii si oferte personalizate pentru utilajele de procesare (clasice si CNC), dar si a solutiilor software de proiectare / executie CAD/CAM/CIM (scari din lemn, case din lemn, usi / ferestre, mobilier, CAM 5 axe).

Începand cu anul 2006, firma noastra a devenit unic distribuitor în România de produse software pentru proiectarea scarilor din lemn.

În 2008, CENECO a incheiat un parteneriat comercial de instalare si service in garantie si postgarantie pentru masinile CNC UNITEAM, companie specializat in productia centrelor de prelucrare in 5 axe (CNC in 5 axe) dedicate producerii caselor din lemn, usilor si ferestrelor si a scarilor din lemn.

Tot în 2008, CENECO a încheiat un contract cu Masterwood s.p.a Italia pentru instalarea si asigurarea de service in garantie si postgarantie pentru utiliajele CNC vandute de firma italiana in Romania.

În anul 2009 CENECO a continuat sa-si extinda activitatea si astfel a incheiat un parteneriat cu firma italiana Centauro pentru care asigura service garantie si postgarantie .

În acelasi an, 2009, firma nostra a inceput colaborarea cu Brainsoftware Italia pentru a putea oferi clientilor  solutia profesionala software CAD/CAM pentru proiectarea si executia mobilierului din lemn (masiv sau PAL) numita Spazio3D.

Prin implementarea unui software CRM (Customer Relationship Manager) si completarea echipei cu pionieri în domeniu, suntem în masura sa le oferim clientilor nostri un plus de promptitudine atat in ceea ce priveste activitatea de service in sine cât si in valoarea serviciilor oferite.

Din anul 2010 CENECO instaleaza si asigura service pentru utilajele produse de firma Griggio.

De asemenea, oferim service si programare pentru utilaje cu comanda numerica CNC (noi sau S.H.) din industria lemnului, in special pentru productia de usi / ferestre si productia de mobilier.

Asiguram service si mentenanta utilajelor pentru producerea de usi / ferestre din PVC / aluminiu – Pertici Italia si a utilajelor produse de Panhans Austria.

În 15 ani de experienta in programarea acestor masini, ne-am specializat în urmatoarele solutii software dedicate CNC si a proiectarii asistate: NewDimmesion 10 – Compass Software, Albatros, MasterCAM, AutoCAD, CmsTools, PowerWin, Xilog Plus, TwinCAM, AlphaCAM, Spazio3D, Genesis Evolution.

Printre companiile care au apelat la serviciile noastre, dorim sa amintim de: Iris Service Ciuc S.A. M. Ciuc, ClassFurn România Oradea, Depozitul de Usi Rasnov/Brasov, MoldoMex Suceava, Crytis Brasov, Sirtisa Suceava, TEOD Energy Hunedoara, Casarbor Sf. Gheorghe, Gilmet Valenii de Munte, SOGEM Production Clung. Mold., Global Design Suceava, Tehnorom srl Iasi, AS Impex Harman Brasov, Doxar Grup Gura Humorului, Mobila S.A Slobozia, Sanitop –  Braila, Julidera Timisoara, Tracon Întorsura Buzaului, Domus Carpatica – Gheorgheni, Vamilex – Agarbiciu s.a.