0726 752403 / 0726 733318 office@ceneco.ro
There is nothing to show here!
Slider with alias Cad/Cam 3d not found.

Solutia Software CAD/CAM 3D ideala pentru pilotarea Utilajelor CNC in 5axe

Ideal pentru industria lemnului si a materialelor compozite pentru centrele de prelucrare CNC in 2,3,4 si 5 axe.

EASYWOOD este ideal pentru:

 • Panouri
 • Mobila
 • Nesting
 • Îndoire/ pliere
 • Import IGES, STL, DXF si RHINO
 • Modelare 3D
 • Manipulari pe 3, 4 si 5 axe
 • Administrarea automata a ventuzelor pe masa de lucru
 • Administrarea agregatilor
 • Simulare 3D
 • Detectare a coliziunilor
 • Frezare virtuala

EasyWOOD este solutia completa care administreaza 100% procesul de prelucrare/frezare a materialului lemnos sau compozit: de la proiectare la dispunerea pieselor pe masa de lucru, detectarea automata 3D a coliziunilor, simulare, optimizare si programare. EasyWOOD, corelat cu DDXNest, administreaza frezarile formelor geometrice, atât interactiv cât si automat. Gratie plug-in-ului EasyBEAM, programul manipuleaza grinzi, structuri din lemn si acoperisuri. Plug-in-ul EasyWALL permite manipularea panourilor. EasyWOOD este structurat pe 4 pasi: Proiectare, Management al frezelor si Manipularea lor, Dispunerea ventuzelor si a pieselor, Generarea de Cod NC.

1. Proiectare

Easy WOOD face posibil? proiectarea usoara a entitatilor geometrice si proiectarea modelelor parametrizate preexistente (biblioteci): blaturi, blaturi pentru bucatarie, deschideri, etc.

EasyWOOD importa formate standard 2D si 3D: DXF, IGES, STL si RHINO (3DM). Permite definirea suprafetei prin scanarea cu laser. Programul importa imagini în alb-negru si creeaza o harta vectorizata sau modele 3D din poligoane.

EasyWOOD include o vedere 3D – o randare foto-realista a proiectului -, modificarea interactiva si plus elaborarea de proiecte, datorita functiilor cut, extend, split, join, interpolate, copy, move, mirror, rotate, delete, etc.

2. Administrarea Frezelor si Agregatelor

EasyWOOD administreaza frezele si agregatele pentru a oferi o reprezentare reala a controlului numeric si a asigura mai multa precizie în masinatie. Piesele brute pot fi definite pe baza nevoilor clientului si pot fi masinate pe 3, 4 sau 5 axe: slefuirea si finisarea suprafetei, gaurire, finisare, decupare, frezare. EasyWOOD permite optimizarea frezarilor si a gauririi.

3. Dispunerea Pieselor pe masa de lucru

EasyWOOD face procesul de lucru mai usor si poate controla automat ventuzele pe masa utilajului pentru masinatie. Datorita tabelului customizat, se poate controla orice interferenta intre piese si manipulari. EasyWOOD mai permite si administrarea pendular?

4. Generarea de Cod NC

EasyWOOD calculeaza automat timpul de masinatie, durata si costurile. Simularea 3D a procesului de masinatie este realista pentru ca arata modelul 3D al centrului de prelucrare, a frezelor si pieselor. Modulul de detectare automata a coliziunii reduce testarea, asigura economisirea de material si energie. In cele din urma, EasyWOOD genereaza programele (ISO code sau NC code) si le trimite direct la centru CNC.

Documentatie

Oferta

Pentru o oferta personalizata ne puteti contacta